Trening

I går ble det endelig litt sportrening igjen på lille og meg. Susanne og jeg dro ut i sneværet for en kort sporøkt utfor Evo/intersport/rema på Hesseng.

Aywa fikk tre spor. Alle ble gått direkte. Underlaget var av sne og is, noen steder opptråkket av folk som gikk inn og ut av bygget, men også av biler som kjørte rundt mens vi gikk spor. Sporene gikk veldig bra. Når de er så ferske, så har Aywa et ekstremt høyt tempo. Det jeg la merke til ved forrige økt var at hun ikke tålte like godt at det ble litt trøkk i lina, men det tålte hun absolutt idag. Ved alle tre sporene holdt jeg igjen, selv om tempo var høyt. Må gjøre det gradvis det med å øke trykket på lina. Ønsker ikke at hun skal ramle ut av det. Veldig fornøyd med økten!

 

Idag har vi gått en tur i byen sammen med Lill Wenche og Turte. Litt sløv idag, så trur det blir sofa inntil den byttes ut med senga 🙂

Ha en fin fredag!

Lene.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *