Sporuke

Forrige søndag var det nok en lavineøkt for oss. Det gikk veldig bra det! Aywa er gira som bare det, og denne gang måtte hun arbeide litt med lokalisering, og deretter gravde hun seg inn. Fikk også øvd på å gå ned i dypgrav, og det var heller ikke noe problem. Godt er det! Moro med denne vintertreningen 🙂

Onsdag og idag har vi vært å gått spor. Onsdag kom Tone og Malene også med, og vi trente utfor Intersport og Rema her på Hesseng. Aywa fikk vell 3 spor om jeg husker rett. Det fungerte veldige bra. På det ene sporet ble det bare tull, for da var Aywa så høy at hun fikk ikke føttene ned på bakken, så måtte jobbe litt med det.

Idag fikk vi selskap av Tone. La først et spor utfor barentshallen som fikk litt liggetid. Det gikk veldig bra. Fulgte parkeringsplassen rundt, forbi inngangen til hallen. Funka som bare det. Ser hun girer seg høyere og høyere mellom hver gjenstand, så dette må jobbes med. Etter dette kjørte vi til Esso, og der fikk Aywa to spor fra bil. Det første var vanskelig, for der kom det jammen litt sno fra figuranten i enden, men fikk nesa ned til slutt, mens spor nr 2 var riktig i forhold til vinden. Aywa kom frem til figurant der også 🙂

Fornøyd med dagens trening!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *