Strålende sol!

Strålende sol og 13 minusgrader ute, eventyrvær! Skikkelig deilig å være ute å kjenne sola varme i ansiktet. I dag har jeg først vært ute med ungene. Vi har lekt i hagen, hatt bål og spist lunsjen vår ute. Deretter ble det sparketur til godteland, sånn at dem fikk seg litt godteri. Tross alt lørdag idag.

Ble bare en klesskifte før det bar avgårde på tur med Susanne og Mira, mens ungene roet seg litt inne. Koselig tur ute med hundene. Det er jo nesten slik at man ikke ønsker å gå inn, rett og slett vakkert ute idag!

Full fart!

Mira er litt raskere på foten 😉

Mira og Aywa

Snebading

Snowgolden Aywa!

Mira i kjent stil! Full fart på denne damen!

Kommer!

Ønsker alle en flott lørdagskveld 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *