Påskeværet fortsetter

Aywa 26.02.17

Påskeværet fortsetter- sol fra blå himmel store perioder av dagen i dag også. Så deilig! I dag var det rundt 18 minusgrader midt på dagen, synker vell i løpet av kvelden. Jørgen var på jobb i natt og kan melde om nærmere 30 minusgrader midt på natta.

Vinterferien er slutt idag. Sebastian dro hjem etter å ha vært på besøk hos Arwin siden onsdag. De guttene har hatt det fint, og Arwin var litt trist når flyet letta fra Høybuktmoen. Men de sees nok igjen om ikke så altfor lang tid. Håper å få til en tur til dem i løpet av sommeren.

En liten tur ble det tid til i dag også. Lill Wenche kom å holdt meg med selskap. Aywa spekulerte nok litt på hvorfor Turte ikke ble med, men Turte har skadet foten og må holde seg i ro. Koselig med selskap på tur.

Nå er middagen spist, og da er det bare å gjøre seg klar til ekstraordinært årsmøte i Norske Redningshunder Øst-Finnmark lag.

Ha en fin ettermiddag!

Aywa 26.02.17

Aywa 26.02.17

Aywa 26.02.17

Linselus!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *