Fylletur til dyrlegen

Veterinærbesøk

I dag har Aywa vært på «fylletur» til veterinæren i Kirkenes. Hun kom iallefall sjanglende, sidelengs ut døra etter en time innenfor, og måtte løftes inn i bilen 🙂 Syns ganske så synd på seg selv, og orket ikke en gang tisse uttafor hjemme før hun sjangla seg inn på plassen sin. Skikkelig fyllesyk altså! Sånn er det når man blir dopet ned til røntgen av hofter og albuer. Nå er det bare å vente spent på resultat fra NKK!

Det har ikke vært NRH trening på en stund nå grunnet besøk av mamma dem, og at jeg denne uken er alene hjemme med kidsa, men slik er det i blant. Vi har i stedet fått gått noen perleturer, og trimpoeng-turer, samt trent lydighet i regnværet hver kveld 🙂

Aywa er utrolig enkel å ha med seg på tur. Her om dagen da jeg gikk til Ketilvarden stakk kompishunden avgårde etter rein, mens Aywa lot være. Hun springer hverken etter rein eller harer, så dette lover godt. Det er så deilig å slippe det stresset med hund som jager rein når vi bor her nord hvor det er rein overalt. Hun ser bare etter reaksjon på meg, og når jeg bare viser at vi orker ikke tulle med det, så er det ok for hennes del. Herlige hunden! I går var vi på sykkeltur for første gang. Hun sprang løs ved siden av, og det gikk veldig fint. Tok det i rolig trav tempo, og det så ut som det passet frøkna fint. God trening for henne å få være med på sykkeltur, så det må vi gjøre flere ganger.

 

Under trampolinen er det ly for regnet… og jeg får ha ballen i fred!

For tiden trener vi på apport og avstandskommando.. Det går så som så, men øvelse gjør mester. Håper på debut i lydighetsringen i september her i Kirkenes. Vi satser i allefall på det. Og så skal vi få tatt appellprøven i løpet av sommeren/høsten. Så det er bare å trene på! Skal se om ikke vi får tatt en mentaltest også i løpet av sommeren/høsten. Hadde vært kjekt å få det unnagjort!

Avslutter med et kosebilde fra i går 🙂

Kosetid!

Kosetid!

Ønsker alle en fin onsdag!

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *