Spordag

I dag har vi trent spor! Det ble fire spor på frøkna og meg. Først la vi ut et langt spor, så deretter ett litt kortere med kryssing, før vi dro å gikk sånne morsomme spor. Vi var tre stykker på trening idag, så da la vi parallellspor. To helt korte spor ganske nære hverandre, som vi deretter gikk ganske direkte samtidig. Er en stund siden sist vi gjorde det, men Aywa bryr seg ikke om at det går en hund ved siden av henne.

Det korte sporet vi la, som hadde en kryssning, der gikk Tone og Rago sitt spor samtidig med oss, slik at vi var fremme med krysningen samtidig. Aywa durer rett videre i sporet selv om Rago står midt i sporet hennes, og det er veldig bra! Kjempe fornøyd med innsatsen.

Langsporet gikk også bra. Det var vell kanskje 5-600 meter langt med mange gjenstander i. Sporet går veldig bra. Hun er midtveis litt vinglete, men det har etter all sannsynlighet gått en turgåer med hund over sporet vårt, samt at da det ble lagt sprang det en hare foran Tone. Men vi kom oss gjennom det. På slutten er hun sliten, og slurver litt når vi starter opp fra en gjenstand. Så det må jeg være obs på, slik at vi ikke går glipp av vinkler osv. Alt i alt, veldig fornøyd med dagen!

Resten av dagen har vi brukt til to turer, og ellers avslapping!

Straks natt her, og tilbake på jobb i morgen 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *