Kveldssyssel

Avslutter denne torsdagen med et kveldsspor! Tone har lagt spor til første i laget som «tar det», og idag var det oss. Var blitt 4 timer gammelt når vi startet ut, og sporet var 460 meter langt med mye terrengskifter og svingete.

Sporoppsøket gikk veldig bra, men etter andre gjenstand ble det rot. Da ble det først stopp, gikk frem og tilbake og klarte ikke sette seg på noe, men jobbet det gjorde hun. Ringte da til Tone for å få litt hjelp, men så dukket vi plutselig opp nær en teltplass hvor tre danske turister kunne fortelle oss at de hadde gått en del i området. Gikk tilbake til andre gjenstand og DA kom vi på rett spor, og deretter gikk det så det susa. Fant fire av fem gjenstander, pluss slutt, og vi begge var riktig så fornøyde! Masse jobb for Aywa og meg, men veldig godt å komme til mål 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *