Adventskalender luke 17

Denne luken har krevd litt innsats. Gikk ikke helt spontant altså. Men vi har fått det til! Dagens utfordring er å apportere fugl. Fikk lånt fugl av Gunn Therese, og etter litt tips fra henne og oppdretter Eva-Liz så kom vi i mål!

Aywa syns dette var kjempe ekkelt først. Men etter å ha gitt henne den noen gang, og mega belønning, så ble den ikke avskyelig å holde fast. Men å hente den, nei, der gikk grensen. Men etter tips fra Eva-Liz om å leke litt med dua, så løsnet det! Og nå står Aywa å sitrer når jeg pakker opp dua 🙂

Vi har trent med den frossen hele veien nå.

Dette ga jo mersmak! Moro luke i kalenderen 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *